ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ

Κάθε χρόνο οι μικροί/ές μαθητές/τριες περιμένουν με αγωνία τα Χριστούγεννα και μαζί με αυτά και τον Άγιο Βασίλη, για να του γράψουν γράμματα, περιμένοντας να εκπληρωθούν οι ευχές τους! Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εδώ και πολλά χρόνια έχουν αναλάβει την πιο μαγική δουλειά του κόσμου, να του τα παραδώσουνε στην ώρα τους!

Και φέτος, τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια πήραν τη θέση τους έξω από τα Κεντρικά Ταχυδρομεία της χώρας και όλο το δίκτυο των ΕΛΤΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί -και να απαντήσει- στα χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

Έτσι και τα παιδιά της Δ2 τάξης του σχολείου μας, με τη συνοδεία του δασκάλου τους κ. Βασίλη Τσιλιάκου, δεν έχασαν την ευκαιρία και έγραψαν το γράμμα τους στον Άη-Βασίλη, με την προσμονή και την αγωνία ότι θα ανταποκριθεί στα αιτήματά τους! Γι’ αυτό και έσπευσαν στο Ταχυδρομείο της πόλης μας έγκαιρα για να τα ταχυδρομήσουν. Στη συνέχεια περιπλανήθηκαν σε κοντινά βιβλιοπωλεία, όπου χάζεψαν και ξεφύλλισαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και διηγήματα και έφυγαν με όμορφα δωράκια!